Verslag clubavond 10 december 2019

Onze voorzitter opent de avond, heet iedereen welkom en legt uit hoe het programma er voor vanavond uitziet.
Vanavond voor de pauze de uitslag van de bekerwedstrijd digitaal, Dirk zal eerst de genomineerde foto’s laten zien en daarna de 10 foto’s met de meest behaalde punten.
De 3e plaats is voor Dirk met zijn foto, Klooster van Chorin, die 83 punten krijgt.
De 2e plaats is voor Stephan met zijn foto, Ochtend gloren, met 88 punten.
De winnaar is Dirk met zijn foto, Wie niet weg is, is gezien, die één punt meer behaalde, deze is hierdoor ook verkozen tot de foto van de maand december, gefeliciteerd.
Vervolgens laat Dirk alle deelnemende foto’s zien en kunnen de leden aangeven welke foto’s ze besproken willen hebben, een leerzaam gebeuren.
Na de pauze neemt Barend het woord en gaan we foto’s bekijken met de thema’s Urbex en Dieren.
Aart gaat van start met foto’s van een inmiddels gesloopte schuur op Wieringen, Ben neemt ons mee naar diergaarde Emmen en Dirk laat gevleugelde dieren zien maar ook een paar macro foto’s van insecten.
Natascha laat ons interieurs zien van urbex locaties in België waar het soms best spannend is om daar te fotograferen.
Nel neemt ons mee naar Bretagne waar zij tussen oude kerken en gebouwen loopt, Sylvia sluit de avond af met een mooie gorilla foto en vogels die zij in Hoenderdael fotografeerde, applaus voor de deelnemers.