Verslag clubavond 18 februari 2020

Peter H opent de avond en legt uit wat er vanavond op het programma staat.
Dirk laat eerst de bondsfoto’s zien die we in gaan sturen.
Vanavond de Landenavond fantasie, Gerard H zegt dat er een mooi aantal van twaalf inzendingen zijn.
De zaal is versierd en Ilse gaat rond met verschillend gekleurde openingsdrankjes, er wordt geproost en we starten met een fotoserie van Hetty, zij heeft er veel werk van gemaakt, een mooie serie samengestelde foto’s komt op het grote doek.
Ben laat zijn AV serie “Droomwereld” zien met modellen in het bos en spookachtige muziek.
Zijn serie “Fantasieland” is met vervormde leden van onze club, leuk gedaan.
Aart laat mooie modellen zien in zijn AV serie “Castlefest”
Dirk heeft heel veel foto’s van zandsculpturen gebruikt voor zijn AV serie “Scheljunokrab”.
Hetty laat vervolgens ingekleurde kindertekeningen zien van het fantasiedier “De Blauwbilgorgel”, leuk om te zien hoe verschillend kinderen dit tekenen.
Na de pauze laat Nanne foto’s zien die gemaakt zijn in “Architectuur Valencia”, “Vulkaanland Etna”, “Puglia” en “Alberobello”, we zien foto’s van moderne architectuur, kabouterhuisjes en vulkaanlandschappen.
Ben laat zijn AV serie “Kleuropia”zien, een bizar berglandschap, hierna de serie “Het andere Elfia” wat net tekeningen lijken.
Aart neemt ons mee naar een optreden van “China fight”, een kleurig spektakel.
Dirk neemt ons mee op “Fotosafari in Dirritanië”, dieren in de natuur met bijpassende geluiden.
Als laatste de AV serie “Fantasia” van Ben, fantasiebeelden met spiegelingen en passende muziek, mooi gedaan.
Alle inzenders bedankt, applaus, het was een “Fantastische” avond.