Verslag clubavond 3 maart 2020

Gerard K opent deze avond van de bekerwedstrijd print, volgende week is er een ingelaste ledenvergadering.
Er zijn door 9 leden 33 foto’s ingeleverd, Dirk legt de gewijzigde puntenlijst uit, alle foto’s kunnen voortaan 1 t/m 5 punten krijgen.
De foto’s worden langs de kant gezet en krijgen een volgnummer, alle leden krijgen een puntenlijst, en kunnen aantekeningen maken.
Alle foto’s komen vervolgens één voor één op het bord en wordt de titel er bij gezegd en de punten worden ingevuld.
De behaalde punten worden volgende week bekend gemaakt, de foto met de meeste punten wordt verkozen tot de foto van de maand.
Na de pauze komen alle foto’s nogmaals op het bord en kunnen de makers er over vertellen.
Het is een mooie avond met veel inzendingen van hoge kwaliteit, applaus voor de deelnemers.