Verslag clubavond 4 februari 2020

Gerard K opent de avond met de mededeling dat er nog ingetekend kan worden voor de Landenavond met het thema “Fantasie land”.
Dirk krijgt het woord en vind het jammer dat er voor de foto van de maand verkiezing maar 7 foto’s zijn ingebracht.
Hij legt de puntenwaardering uit, de foto’ worden in 3 ronden getoond waarbij in de 2e ronde de titel wordt vermeld.
Het thema is tegenstelling, de foto’s worden vervolgens uitgebreid besproken en of ze aan het thema voldoen.
De punten zijn inmiddels opgeteld en de uitslag wordt bekend gemaakt.
De 3e plaats met 23 punten is voor Dirk met zijn foto “amaryllis” die voor de helft verlept is.
De 2e plaats met 24 punten is voor Henk met zijn foto “Zwart-Wit” met sneeuwklokjes.
De winnaar deze maand is Nanne met zijn foto “vroeger en nu” met een smartphone naast een antieke telefoon die 27 punten behaalde, gefeliciteerd, applaus voor de deelnemers.
Na de pauze worden uit 29 foto’s, 5 foto’s gekozen die voor de fotobond wedstrijd worden ingestuurd, begin volgende week worden nog 5 foto’s gekozen door de wedstrijdcommissie.
Op de volgende clubavond wordt de definitieve inzending bekend gemaakt.

Het is geen druk bezochte avond maar met de lekkere hapjes van Martha was het nog gezellig nagenieten.