Verslag clubavond 7 januari 2020

Onze voorzitter opent met hartelijk welkom allemaal, na een korte Nieuwjaar speech wordt het glas geheven op het nieuwe jaar, proost.
Ida heeft weer heerlijke oliebollen gebakken voor in de pauze.
Na enkele mededelingen gaan we van start met de foto van de maand verkiezing print.
Er zijn 10 foto’s ingeleverd, Dirk legt wederom het puntenbriefje uit.
De foto’s worden genummerd langs de kant gezet waarna de aanwezige leden hun fotonummers invullen bij de punten 1 t/m 3.
Na de pauze zijn de punten opgeteld en komen alle foto’s stuk voor stuk op het bord waarbij de makers uitleg geven.
De uitslag, op de 3e plaats is geëindigd Natascha met haar urbex foto die 29 punten kreeg.
De 2e plaats met 30 punten is voor Dirk met een landschap foto in mooie grijstinten.
De winnaar van de foto van de maand verkiezing is Sylvia met 37 punten voor haar Amsterdamse nachtfoto van verlichte gevels tussen de rondvaartboten, gefeliciteerd.
Applaus voor de deelnemers, de bar gaat weer open.